RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dommeren måtte stagge OVDS-topp

Sist oppdatert:
Den tidligere OVDS-sjefen Tor J. Strand ville ta alle i hånden. Han var så omstendelig i sine forklaringer at dommeren måtte stagge ham da ankesaken startet i Hålogaland Lagmannsrett.

Tor Strand er aktors vitne i ankesaken mot tre tidligere direktører og en økonomisjef i OVDS. De er domfelt for grovt bedrageri mot staten. Strand må svare på spørsmål om hva styre og ledelse i OVDS kjente til av juks med fergeregnskapene.

Strand hadde søkt om å få vitne over telefon, men ble pålagt å møte personlig. Det var likevel en svært opplagt Strand som møtte i retten, melder NRK.

- Må vi gå gjennom alt dette? spurte lagmannen, da Strand i detalj fortalte om problemene daværende administrerende direktør Bjørne Øverås hadde.

- Øverås var helt rabiat, fortalte Tor Strand, om den siste tiden Øverås var toppleder i OVDS.

Forøvrig var det en smilende og velopplagt tidligere toppsjef som møtte som vitne i lagmannsretten torsdag morgen. Strand ville hilse på alle, men Gunn Fosse avsto fra å ta sin tidligere sjef i hånden.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere