RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dyrt dårlig batteri på iPod

Sist oppdatert:
Apple innrømmer at iPod har hatt for dårlig batteri. Det koster selskapet rundt 650 millioner kroner.

Apple har tjent seg steinrike på salg av de moteriktige iPod-spillerne, men nå får selskapet en nesestyver. Rundt 2 millioner amerikanske iPod-kunder får et gavekort på Apple på rundt 400 kroner hver, melder Finansavisen.

Vil løse konflikt
Dette får kundene fordi Apple forsøker å løse den pågående konflikten rundt dårlig batteri på de første iPod-generasjonene utenfor rettssystemet.

Kundene har klaget på at batterikapasiteten har vært langt dårligere enn annonsert. I tillegg er det et kjent faktum at holdbarheten på batteriene heller ikke har vært god nok.

Bevare image
For Apple er det åpenbart viktig å løse denne saken utenfor rettsystemet for å bevare imaget til iPod som en moteriktig og bra mp3-spiller. Dette er noe selskapet allerede begynner å slite med.

Rett etter lanseringen av deres siste rene mp3-spiller, iPod Nano, begynte klagene å strømme på fordi spilleren så ut til å ikke tåle å ligge i lommene til folk uten at det så ut som en hadde brukt sandpapir på dem.

Les flere IT-saker på vår IT-seksjon her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere