RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV 2 Nettavisen)

Forgrep seg på 4-åring på fest

Sist oppdatert:
Den 26 år gamle mannen ble tatt på fersken mens han hadde seksuell omgang med en sovende fireåring.

Overgrepet skjedde mens 26-åringen besøkte en familie han kjenner i fjor sommer, skriver Adresseavisen.

Det var flere voksne menn til stede i leiligheten, og det ble drukket mye. Ved 22-tiden gikk jenta og la seg. Tiltalte fikk det for seg at han ville se om alt var i orden med henne, og forsvant på soverommet. Jentas 15-årige bror reagerte på at tiltalte ble så lenge borte. Han tok mannen på fersken mens han forgrep seg på det sovende og avkledde barnet, og gjorde anskrik.

26-åringen ble banket opp av en av jentas slektninger, samtidig som han ble tvunget til å tilstå hva han hadde gjort. Han hevdet at det var nysgjerrighet som var motivet.

I Trondheim tingrett erklærte mannen seg ikke skyldig, og hevdet at han ikke husket noe fra episoden på grunn av beruselse. Etter vitneprov fra andre ble mannen funnet skyldig i seksuell omgang med barn under 14 år og dømt til ett års fengsel. Retten gjorde fem måneder av straffen betinget. Videre ble mannen pålagt å betale jenta 30 000 kroner i oppreisning.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere