RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjelsten foreslås til styret i Fellesbanken

Bjørn Rune Gjelsten og Lone Fønss Schrøder er blant forslagene til nye styremedlemmer i Romsdal Fellesbank.
Sist oppdatert:

Det går fram av en pressemelding sendt ut tirsdag kveld fra Sparebank 1 Midt-Norge. Siden november har det pågått en kamp om Romsdals-banken mellom SpareBank 1 Midt-Norge og Sparebanken Møre.

Sparebank 1 Midt-Norge ønsker Lone Fønss Schrøder som ny styreleder til banken. Hun er i dag nesteleder i styret til Aker ASA og styreleder i Kværner ASA.

Med seg som nestleder foreslås det at hun får tidligere konsernsjef i Aker RGI, Bjørn Rune Gjelsten. Sparebanken 1 Midt-Norge ønsker også at tidligere stortingsrepresentant Harald Ellefsen, blir med som nytt styremedlem.

Sparebank 1 Midt-Norge foreslår at deres kandidater til styrevervene går inn for tre av Romsdals Fellesbanks aksjonærvalgte styrerepresentanter. Valg til nytt styre blir trolig holdt på ekstraordinær generalforsamling 17. januar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere