RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
fisk, mat, art of taste
fisk, mat, art of taste

Kokker tror på gullår

Forventningene for 2004 er høye blant Oslos gourmetkokker, etter at de fleste kom helskinnet igjennom fjoråret.

Fjoråret var spådd å bli et kriseår for de mer eksklusive spisestedene i Oslo, men nå begynner regnskapene å bli klare, og tallene er ikke så ille som man fryktet, skriver Dagens Næringsliv.

- Vi tjente ingenting i 2003, men nå er vi optimistiske, sier Eyvind Hellstrøm i Bagatelle til DN.

- Markekdet tok seg opp på slutten av året så 2003 ble ikke så verst, sier informasjonsdirektør Baard Fiksdal i Reiselivsbedriftenes Landsforening (RBL).

- Vi føyer oss inn i rekken av dem som synes det ser bedre ut i 2004. Det har allerede vært en bra start på januar, sier Lars Erik Underthun, daglig leder for Feinschmecker.

- Jeg tror dette blir et lysere år, sier Bent Stiansen på Statholdergaarden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere