RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roger Sundberg, Zolex Studios

Nakenmodell refser Wolden

Sist oppdatert:
Nakenmodellen Helene Rask ble rekruttert til T5PC-gründer Jim Woldens utelivskonsept Club Coyote, inspirert av filmen «Coyote Ugly». Hun ante imidlertid ugler i mosen.

Barkonseptet Club Coyote på Østlandet ble satt i gang for tre år siden. Driften av selskapet kom imidlertid aldri i gang, og det er uklart hvor mange som betalte medlemsavgift.

Nakenmodell Helene Rask var med i oppstarten av «Club Coyote», og jobbet tett med T5PC-gründeren fra høsten 2001 til litt ut i 2002, skriver Romerikes Blad. Hun møtte Wolden på Robinson-Mette Iversens bar i Oslo. Rask skulle fronte konseptet, og drive den første «Club Coyote»-baren.

- Han hadde noe over seg som ikke jeg er vant til. Som barmfager blondine må jeg svelge mange slibrigheter. Men Jim hadde både talegavene og tipsen i orden, og det skal jo ikke mer til, sier Rask til Dagbladet.

Ideen i «Club Coyote» var at medlemmene skulle betale en avgift mot billigere inngangspenger og drikke på ulike utesteder. Så skulle ytterligere medlemmer verves inn i et nettverk.

Ifølge Rask var skulle det være spreke brystfagre jenter bak disken, og «wet T-shirt»- konkurranser.

Nakenmodellen mener Wolden etterhvert også ble interessert i henne på det personlige planet. Han skal blant annet ha fristet med en ny Audi A6.

Da arbeidet med bar-konseptet startet, var allerede Wolden dømt i flere bedrageri-saker. Rask ble advart av folk som tidligere hadde vært involvert i Alpha Club og Business Club. Etter en kredittsjekk av gründeren, bestemte hun seg for å trekke seg ut.

Wolden skal ha forsøkt å få Rask til å skrive under på en kontrakt som ville gjøre henne ansvarlig, også for utestående regninger. Dette ble hun ikke med på, noe hun er svært glad for i dag.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere