RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Peppes Pizza til Kuwait

Den norske pizzakjeden Peppes Pizza etablerer seg i Kuwait. I morgen åpner kjedens forhåpentligvis første restaurant i Gulfen.

- Dette er på mange måter en milepæl i Peppeshistorien, og vi gleder oss til å se hvordan produktet og konseptet blir mottatt i dette markedet, sier administrerende direktør Joannis Vendrig i Peppes Pizza.

Etableringen i Midt-Østen skjer i samarbeid med National Arabac Co., som har inngått en 10-årig franchiseavtale med Peppes.

Det har vært en omfattende prosess siden avtalen ble undertegnet i august 2003. Blant annet har en delegasjon fra NAC vært i Norge i tre måneder for å lære seg Peppes-konseptet. Representanter fra Peppes Pizza vil også selvsagt være til stede når restauranten åpner 20. januar, skriver Peppes i en pressemelding.

- Alle forutsetninger ligger til rette for at dette skal bli vellykket, både med tanke på markedet, samarbeidspartner og samarbeidsform. NAC er svært profesjonelle i sitt arbeid, og vi er trygge på at de vil forvalte og bygge Peppesmerkevaren på en utmerket måte i sitt marked, fortsetter Vendrig.

Dersom Peppes gjør suksess hos kuwaiterne, kan det bli aktuelt å åpne flere restauranter både der og ellers i Midt-Østen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere