RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal tjene 243 milliarder

Selskapene i hovedindeksen ventes å tjene 243 milliarder kroner før skatt i 2006, en vekst på 13 prosent. DNO blir den store vinneren.
Sist oppdatert:

Estimatere Finansavisen har hentet fra databasen til JCF/Factset, viser at de 62 selskapene i Hovedindeksen som har analysedekning, ventes å omsette for 1.189 milliarder kroner i 2006, en vekst på 8,6 prosent.

Aller størst prosentvis omsetningsvekst ventes det i selskapene Photocure og DNO. DNO vil omsette for 3,4 milliarder kroner, opp 120 prosent. Også resultatet før skatt vil øke fra en milliard til 2,5 milliarder.

Photocure ventes å omsette for 135 millioner kroner, en oppgang på 140 prosent. Også Nordic Semiconductor, Opera software og Tomra systems vil kunne vise til god omsetningsvekst.

På tapersiden finner man Jinhui Shipping, Frontline, ABG Sundal Collier, Q Free og Acta Holding.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere