RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trekker seg fra Kanal 24-emisjon

Storeier Harstad Tidende Gruppen i Kanal 24 trekker seg fra radioemisjonen, der TV 2 har besluttet å gå inn med 15 millioner kroner. Den krisetruede radiokanalen trenger 45 millioner kroner.

Avishuset Harstad Tidende Gruppen (HTG) er den fjerde største eieren i Kanal 24, med 8,6 prosent av aksjene. På et styremøte onsdag bestemte HTG at det er på tide å gi opp radioeventyret.

- Styret i Harstad Tidende Gruppen har besluttet å ikke delta i emisjonen. Årsaken til dette ligger i en total risikovurdering styret gjorde av investeringen, sett opp mot den rolle vi skal spille i Kanal 24, sier administrerende direktør Rolf Erstad i HTG til Kampanje.

TV 2 Gruppen er største eier i Kanal 24, mens Adresseavisen og Fædrelandsvennen også eier poster.

Pengene som HTG har investert i Kanal 24 anses som tapt. Avishuset nsker ikke å være med på en ytterligere finansiering, selv om to av de andre storeierene har takket ja. Både Adresseavisen og TV 2 Gruppen skal være med på emisjonen.

Dermed er 21 av de totalt 45 millionene Kanal 24 trenger for å gå i balanse på plass, men likevel mangler det fire millioner etter at HTG trakk seg ut.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere