Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
(Apple)

Nå blir mobilt bredbånd billigere

Reisetips med annonselenker

25 topp destinasjoner i verden

Oddsen med annonselenker

Påskens TV-sendte fotballkamper

Netcom halverer prisen på bruk av mobilt bredbånd.

Kampen om mobilkundene begynner å hardne seg til, og nå er det ikke lenger bare ringepriser som presses i pris. Netcom annonserer i dag at de kutter månedsprisen i to på bruk av mobilt bredbånd.

Prisen halveres
Selskapets nye Mobilt Bredbånd Fri Bruk-pakke koster når 249 kroner i måneden, mens prisen tidligere var nesten 500 kroner. Telenor tar i dag 499 kroner for samme tilbud.

Samtidig introduseres en ny pakke kalt Lite bruk til 49 kroner i måneden som gir 100 megabyte inkludert.

Svarer på økt konkurranse
Netcom svarer dermed på den spissede konkurransen fra spesielt Network Norway, men One Call i spissen, som drastisk endret prisstrukturen på bruk av mobilt bredbånd tildigere i vinter.

- Vi håper dette er gode nyheter for påskeklare nordmenn. NetCom har Turbo 3G-dekning på de fleste populære utfartsstedene og hytteområdene i Norge, og med riktige priser og behovstilpassede abonnement ser vi frem til rekordsurfing i fjellheimen denne påsken, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i en pressemelding.

Klare begresninger
Alt er dog ikke bare fryd og gammen. Definisjonen av «fri bruk» er litt flytende. Du får full fart i Turbo 3G-nettet (HSDPA) de første fire gigabytene du laster ned i måneden. Etter dette får du en hastighetsbegrensning på 200 kbps. Det mobile bredbåndet blir dermed ingen fullgod erstatning for det vanlige hjemmebredbåndet.

- Dette gjør vi for å sikre best mulig opplevelse for flest mulig brukere, gjennom mer rettferdig deling av kapasiteten. For de alle fleste kundene våre vil dette ha en positiv effekt, med mer stabil tilgang og høyere hastigheter, sier Vederhus

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus