Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

- Tidenes forsvarsskandale

Promotion med annonselenker

Har du husket farsdagen?

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Forsvaret vurderer å hogge opp et rakettsystem på Setermoen verdt 1,5 - 2 milliarder kroner. - En av de største skandalene i nyere forsvarshistorie, sier Pål Nygaard i Norges Offisersforbund.

Generalene på toppnivå diskuterer ifølge avisa Nordlys nå nedleggelse av rakettvognene i MLRS-batteriet på Setermoen.

- Jeg betrakter dette som en av de største skandalene i nyere forsvarshistorie, sier Pål Nygaard i Norges Offisersforbund.

- Forsvaret er i ferd med å kassere det våpensystemet i Hæren som var en av forutsetningene for det moderne landforsvaret da 6.div ble oppretta, sier han til Nordlys.

Ingen i toppledelsen i Forsvaret vil kommentere saken overfor avisa.

MLRS-avdelingen (Multi loncher rocket system) ved Artilleribataljonen på Setermoen teller 100 mann og opererer 12 rakettvogner kjøpt inn for nærmere to milliarder kroner for sju år siden. Ifølge Nordlys er det nå slutt på å kjøpe inn ammunisjon til rakettvognene.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus