Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050

Annonsebilag

(Crestock)

Trenger du artist eller DJ til festen?

Promotion med annonselenker

Derfor bør du også kjøpe direkte fra Kina

Oddsen med annonselenker

Denne 24-åringen vil bli toppscorer i Tippeligaen

Slik fikser du billig og bra underholdning til bryllupet, 40-årslaget og firmafesten.

Skal festen bli vellykket, er du avhengig av at gjestene liker musikken og underholdningen. Da holder det som regel ikke å koble en høyttaler til laptopen og satse på at Spotify skal gjøre jobben.

Få jobben gjort på MittOppdrag.no!

Book på nett
Så hvorfor ikke betale litt ekstra for en proff artist, DJ, komiker, tryllekunstner eller liveband til de virkelig store begivenhetene som bryllup, jubileer, 50-årslag eller konfirmasjoner?

Uansett om du trenger dansband, housemusikk, jazzartister, showdansere eller en proff komiker, kan du bestille dette på nettet.

Hvis du i tillegg legger bookingen ut på anbud, er du sikret å få seriøse og gode tilbud fra mange profesjonelle aktører.

Som den eneste anbudstjenesten i Norge tilbyr MittOppdrag.noartistformidling som en egen bransje.

Det er svært enkelt å innhente tilbud fra artister. I oppdragsbeskrivelsen gjør du rede for hva slags type underholdning du ønsker, hvor i landet arrangementet finner sted, hvor mange gjester dere blir osv.

Forespørselen går deretter ut til aktuelle artister og artistformidlere, og snart får du tilbud og informasjon på e-post eller telefon.

Klikk her for å legge inn ditt artistoppdrag!

Vi råder deg til å sjekke referanser og annet - samt å vurdere pris opp mot kvalitet - før du eventuelt slår til på et tilbud. Å legge inn et oppdrag er helt gratis og uforpliktende, og du kan når som helst stanse oppdraget.

Selskapslokaler og festmat
Til festen trenger du mer enn underholdning, og MittOppdrag kan også brukes til det aller meste. Har du behov for festlokaler, catering, fotograf, eller transport, kan du enkelt innhente tilbud på dette gjennom MittOppdrag.

Slik fungerer MittOppdrag
Nettavisens MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus