Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
HTC Flyer minner ganske mye om Samsung Galaxy Tab som kom på markedet i fjor.
HTC Flyer minner ganske mye om Samsung Galaxy Tab som kom på markedet i fjor. (Foto: HTC)

Her er Nettavisens nye teknoblogg

Shopping med annonselenker

Denne tightsen har skapt et hysteri

Oddsen med annonselenker

TV-reporter til målløs Søderlund: - Er det futt i disse ennå?

Vi har plukket ut vår nye teknologiblogg, men det ble krøll når vinneren skulle kåres. Se hvorfor.

Nettavisen utlyste før påske en mulighet til å bli Nettavisens teknoblogger. Responsen var overveldende, og til slutt endte man opp med å velge bloggen til Simon Grønvik, en 26 år gammel student. Konkurransens vinner skulle egentlig offentliggjøres 2.mai, men det ble utsatt på grunn av sent svar fra vinneren. Noe som hadde sin veldig naturlige forklaring:

- Beklager sent svar, men utrolig nok giftet jeg meg i dag, så andre ting har vært litt i fokus kan du si, sa Simon da vi konfronterte han med at han hadde blitt valgt ut.

Det meste innenfor teknologi
Grønvik studerer for tiden økonomi i Riga etter ett år på informatikk ved unviersitet i Oslo. Han driver bloggen www.teknolicious.com - og beskriver innholdet i bloggen på følgende måte:

- Jeg ønsker å spenne innholdet i bloggen over det meste innenfor teknologiens verden. Nå om dagen blir det mye angående de nye nettbrettene som har tatt markedet med storm. I tillegg er jeg veldig opptatt av data og mobil og prøver å holde meg oppdatert på det nye «hotte» innen dette.

En god blogg på norsk
Målsetningen er klar:

- Målet mitt med teknolicious er å levere en god norsk blogg om teknologi. Jeg ønsker å skrive en fin miks av nyheter, guider og mer dyptgående innlegg rundt teknologiske temaer som opptar meg og forhåpentligvis andre der ute. Jeg har som mål å publisere mer enn syv innlegg i uka. Jeg ønsker å formidle et godt norsk språk, og gi folk et alternativ til alle de engelskspråklige sidene om teknologi.

Vil engasjere
Får du mange tilbakemeldinger på det du skriver?

- Jeg har fått tilbakemeldinger rundt innleggene mine, både positivt, konstruktiv kritikk og spørsmål om hjelp eller informasjon som gjelder de enkelte innleggene. Jeg tar gjerne en debatt rundt det jeg skriver, og synes det er hyggelig når folk blir engasjert og legger igjen en kommentar.

Større leserbase
Hva tror du det å bli Nettavisens teknoblogger vil ha å si for din blogg?

- Enhver blogger ønsker jo selvsagt å dele det han skriver med flest mulig. Igjennom Nettavisen håper jeg at flere vil få øynene opp for teknolicious.com og at jeg slik kan bygge meg opp en større leserbase.

Som utvalgt vinner mottar Simon Grønvik et skrivestipend fra Nettavisen og en LG Optimus 2X-mobiltelefon.

Klikk her for å besøke hans blogg

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus