Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050

Annonsebilag

Sparte 75.000 på megleren

Reisetips med annonselenker

Nå er Lisboa endelig på salg…

Oddsen med annonselenker

- Lazio tar første stikk

Les her hvis du skal selge huset.

Skal du selge bolig, er det mye penger å spare ved å bruke abudstjenesten MittOppdrag.no.

Eiendomsmarkedet i Norge er hett, og det koster å bruke megler når du skal selge bolig. Hvis du har en bolig med en antatt salgsverdi på ca. 2 mill NOK, vil regningen fra eiendomsmegleren fort komme på ca. 100.000 kroner.

Sparte 75 000,-
Frank Johannessen er en av dem som benytter seg av MittOppdrag til å spare penger på ulike oppdrag. Da han skulle selge boligen sin tidligere i år, sparte han 75 000 kroner gjennom anbudstjenesten.

– Vi endte opp med en utrolig hyggelig megler som tilbød å gjøre jobben for halve prisen av det de andre kunne tilby.

Flyttebil eller håndverker
I tillegg til å finne eiendomsmegler, kan du også spare penger ved å hente inn anbud på flytting, rengjøring og vaktmestertjenester.

Hvis den nye boligen din trenger oppussing, kan du finne blant annet murer, snekker, rørlegger og gartner gjennom den samme tjenesten.

Anbud på alt
Prosjektleder Thomas Granhaug i MittOppdrag.no forklarer hvor enkel tjenesten er å bruke:

- Etter å ha fylt ut et enkelt skjema på MittOppdrag.no med nødvendig informasjon om hva man trenger hjelp til, kan man lene seg tilbake i godstolen og vente på at tilbudene skal strømme inn.

- Det kan lønne seg å beskrive størrelsen på prosjektet - antall gjester til selskapslokaler, antall kvadratmeter som skal flislegges osv, forteller Granhaug.

- Å bruke tjenesten er helt gratis, og ingen tilbud er forpliktende, legger Granhaug til. Ingen oppdrag er for små eller for store.

Norges største anbudstjeneste finner du her.

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus