Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Norges dyreste hytte

Shopping med annonselenker

Denne tightsen har skapt et hysteri

Oddsen med annonselenker

TV-reporter til målløs Søderlund: - Er det futt i disse ennå?

Solgt for 35 millioner uten annonsering.

En fritidseiendom på Tjøme er nå solgt for 35 millioner kroner, kan Finansavisen melde. Det betyr en solid prisrekord.

Selger er Martin Thorendahl, og eiendommen som en kjøper er villig til å betale så mye for, befinner seg i Flekkenveien.

Martin Thorendahl og kona, Marianne, kjøpte stedet for 16 millioner sent på året i 2005. De kan dermed innkassere en solid fortjeneste, selv om stedet er påkostet en del siden den gang., skriver Øyene.

35 millioner er ikke bare prisrekord på Tjøme, men i hele Norge, melder Finansavisen.

Den nest dyreste hytten som er solgt gikk for 34 millioner kroner og ligger i Blindleia. Det er ikke kjent hvem kjøperen er på Tjøme, men megler er Odd Kalsnes, som selv har hytte ved Havna, men opererer fra Oslo.

– Tjøme er Norges beste sted å feriere, vi elsker stedet og jeg er glad for å ha brakt norgesrekorden hit, sier Kalsnes.

Han opplyser at eiendommen er solgt uten annonsering.

– Og det er blitt en trend i dette høye prissegmentet. Vi kontakter kunder som vi har i en base og finner frem til kjøperne på den måten. Jeg har fremdeles mellom fem og ti kunder som er på jakt etter steder fra femten millioner kroner og oppover, melder Kalsnes.

Fritidseiendommen i Flekkenveien kan by på romslig bygningsmasse og ti mål tomt. Her er også strand og brygge.

– Et fantastisk sted med de rette kvalitetene. Personlig velger jeg ikke å se på markedet som trått. Det handler bare om at de rette eiendommene må være til salgs, som denne, sier Kalsnes.

Selger Thorendahl skal nå være på jakt etter et nytt sted. Det skal være mindre, men må gjerne ligge på Tjøme eller Hvasser, uttaler han til Finansavisen.

Les flere nyheter hos: Øyene

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus