Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
(Thinkstock)

Slik tok drosjesjåføren hevn

Reisetips med annonselenker

Nytt hotell i Oslo for den urbane og moderne reisende

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

Er dette tidenes beste Facebook-oppdatering?

Dersom en har planer om å være en dust mot drosjesjåføren, true ham og stikke av fra regningen, kan det være smart å få med seg alle sine eiendeler ut av bilen - spesielt mobiltelefonen hvor du er pålogget Facebook.

Ellers kan det gå som med personen som nå er offer for hva internett omtaler som en av tidenes beste Facebook-oppdateringer. Eller, det vel snakk om en mild Facerape. «Facerape» har selvsagt ingenting med det seksuelt relaterte irrumatio å gjøre, men er et uttrykk som blir brukt når noen tar over facebookkontoen din og publiserer bilder, tekst eller andre ting i ditt navn.

Uthengt på Facebook

«Jeg var en kødd mot en drosjesjåfør i går kveld, nektet å betale for turen og truet ham. Da han sa at han skulle kjøre meg til politistasjonen, ble jeg redd og planla å stikke av. Og da jeg forsøkte å løpe, glemte jeg telefonen min i drosjen», kunne venner og kjente lese på personens statusoppdatering.

Foreløpig bare en litt spesiell ting å skrive, tenker muligens vennene, men så fortsetter teksten:

«Og nå lærer taxisjåføren meg en lekse ved å skrive denne meldingen. Enda jeg var en ekstremt uhøflig og klønete drittsekk, er likevel sjåføren vennlig nok til å gi en mulighet til å få telefonen tilbake. Alt han ber om, er at jeg betaler for turen, at jeg skriver en unnskyldning på veggen min på Facebook og at jeg får alle vennene mine til å «like» unnskyldningen slik at de ser mitt sanne ansikt».

Taxisjåføren som angivelig skriver meldingen hevder han vil følge med på veggen dagen etterpå for å se om det er kommet en unnskyldning, og i så fall vil han opplyse om hvor personen kan hente telefonen sin.

Statusoppdateringen er blitt en hit på Twitter og er plukket opp av nettsider som BroBible og Viral Viral Pictures. Om personen som stakk av fra taxien, gjorde som sjåføren ba om eller ei, er uklart.

15 fantastiske Facebook-tabber

Nedenfor har vi samlet 15 andre fantastiske facebooktabber vi har ledd godt av:

TIPS: Kikk på bildene for å se det i stor versjon.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus