Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Thormod R. Hansen (Bygdeposten)

Men er dette riktig, da?

Promotion med annonselenker

Har du mobil og bil? Da må du ha dette

Oddsen med annonselenker

Slik ser du ukens fotballkamper på TV

Hodeløs skilting?

(Bygdeposten.no): Statens vegvesen har satt opp nye skilter på rv. 35 i Knivedalen og en leser undrer på logikken i dette, skriver Bygdeposten.

På rv. 35 er det i dag forbikjøring forbudt fra Werpsletta til Knivedalen og nå er det satt opp skilter som opphever forbikjøringsforbudet rett før krysset i Knivedalen.

Vår leser undrer om dette kan være riktig.

- Skiltene som opphever forbikjøringsforbudet er satt opp rett etter man kommer inn i 50-sonen nordfra. Ikke nok med dette så er de også satt opp rett før krysset ned til Skotselv og rett før trafikkøyene i krysset, sier vår leser.

Han mener at skiltet ikke burde vært satt opp her, men ved skiltet som opphever 50-sonen rett etter krysset i Knivedalen.

- Kan ikke ha brukt hue
- Her kan vegvesenet ikke ha brukt hue, sier leseren som ønsker å være anonym.

Bygdeposten kan ikke annet enn å være enig med leseren i at dette virker merkelig og vi kontaktet derfor vegvesenet for å få en forklaring på skiltingen i Knivedalen.

- Virker merkelig
- Jeg vet ikke akkurat hvordan det er skiltet her, men slik det beskrives virker dette noe merkelig, sier senioringeniør Erling Rustad i Statens vegvesen, avdeling Buskerud.

- Vil dere nå se nærmere på dette?

- De som har ansvaret for skiltingen på denne strekningen av rv. 35 er ikke til stede i dag, men jeg vil ta det opp med dem til uka, sier Rustad.

Han forteller at det trolig kan det være en misforståelse som er årsaken til denne skiltingen og at han, som vår leser, mener ville være mer naturlig å flytte skiltet noe sørover mot Hokksund og tilskiltet som viser 70-sone i andre enden av krysset i Knivedalen.

Les flere saker i Bygdeposten her.

comments powered by Disqus