Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050

Annonsebilag

(Thinkstock.com)

Hjemmeside på 1 - 2 - 3

Reisetips med annonselenker

Her er storbyene du bør besøke i påsken

Oddsen med annonselenker

Hvorfor er ikke dette laget favoritt?

Mange gjør suksess på egen hånd.

Trenger du en hjemmeside for salg av dine produkter (håndarbeid, kosmetikk e.l.), utleie av feriebolig eller en side til turgruppa, det forestående bryllupet eller idrettsforening?

Men kommer ikke igang fordi du ikke synes Facebook eller en blogg blir seriøst nok, og mangler nødvendig teknisk kunnskap for å lage en egen?

Da har vi redningen for deg.

Klikk her for å prøve lage en hjemmeside gratis* (1 måned)!

Klikk her for å se andre spennende hjemmesider!

Gratis oppstart, raskt og enkelt
Mindre bedrifter og enkeltmannsforetak, salg av håndarbeid, sportsklubber, rideskoler m.m. finner veien til hjemmesidetjenesten 123Hjemmeside - et verktøy for de som vil opprette en seriøs og god hjemmeside, raskt og enkelt.

Og for de som ikke vil bruke tusener på å sette bort jobben til et profesjonelt firma.

Her kan man enkelt og raskt opprette en hjemmeside, samtidig som man får muligheten til å bli promotert.

Som leser av Nettavisen tilbyr vi deg nå muligheten til å prøve tjenesten helt gratis!

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned!

Mange verktøy
Du er i gang i løpet av få minutter, og du kan enkelt lage en hjemmeside for det du måtte ønske, enten det er firmaet ditt som trenger en profil utad, hundeforeningens side, din sønns fotballgruppe e.l.

Tjenesten passer også perfekt dersom du er leder for en bedrift, forening, idrettslag eller borettslag som trenger en egen hjemmeside.

For å sette opp og vedlikeholde hjemmesiden bruker du kun en enkel guide som 123hjemmeside har utviklet, og ved hjelp av profesjonelle og gode maler og smart designverktøy går oppgaven som en lek.

Gjestebok og videoklipp
Malene er også nyttige til å lage selve innholdet på sidene, og du får muligheten til å legge inn elementer som video, blogg, gjestebok og fotoalbum m.m.

Du får tilgang til over 200 maler, og du kan for eksempel enkelt lage din egen kino hvor du kan vise dine egne videoklipp. Du kan også lage fotoalbum med lysbildefremvisninger.

Eget domenenavn


Dersom du ønsker et eget domenenavn på hjemmesiden din, for eksempel «www.dittnavn.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dittnavn», kan dette bestilles ved registrering.

*Som et introduksjonstilbud er tjenesten gratis for Nettavisens lesere den første måneden. Dersom du ønsker å fortsette med hjemmesiden etter at prøveperioden er over, koster tjenesten 179 kroner i kvartalet. Du trenger ikke å melde deg av tjenesten etter prøveperioden for å unngå å betale.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus