Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
(Finn/Sem og Johnsen)

- Gikk 40 prosent over takst

Promotion med annonselenker

Har du ikke dette, bør du kaste deg over det nå!

Oddsen med annonselenker

Moldes «sjokkerende» gulloppskrift

Ekte sørlandsidyll ble revet vekk

Interessen for denne sjeldne Borøy-idyllen med rundt 7 mål tomt, lang strandlinje og stor brygge var god allerede før visningen, som var i pinsen, skriver Tvedestrandsposten.

Mange på visning
Advokat Tom Elliot Johnsen hos Sem og Johnsen Eiendomsmegling forteller at det var mange av interessentene kom til Borøy for å kikke på eiendommen, og folk likte tydeligvis det de fikk se. Visningen utløste nemlig en budrunde, og advokaten bekrefter at strandperlen nå er solgt.

Johnsen vil imidlertid ikke si noe som helst om prisen, eller hvem som har kjøpt.

Prisen til værs
Men både megler og selger er trolig godt fornøyd. Etter det Tvedestrandsposten kjenner til, gikk nemlig eiendommen, som har panoramautsikt over skjærgården, for 12,5 millioner kroner - hele 3,5 millioner kroner over prisantydning.

Salget bekrefter at for de rette objektene, så finnes det et kjøpesterkt marked som er villig til å bla opp.

Mye for boplikteiendom
Tvedestrandsposten har tidligere omtalt salget av en boplikteiendom på Sandøya som nylig gikk for 14,1 millioner kroner - 6 millioner kroner over prisantydning.

Og i Holmesund var det rift om ei lita hytte som til slutt ble solgt for 2,250 millioner kroner. Det innebærer en kvadratmeterpris på 62.500 kroner.

Les flere saker i Tvedestrandsposten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus