Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Annonsebilag

Foto: Terje Bjørnsen

Bekymret over at båten kan ta inn vann?

Shopping med annonselenker

Topp 10 høstjakker for herre akkurat nå

Oddsen med annonselenker

Potensiell målfest i cupen

Denne boksen hjelper deg å stoppe lekkasjen i tide.

Vannlekkasjer er ofte store og kan føre til omfattende materielle skader. De er vanskelige å oppdage og kan koste deg tusener av kroner hvert år.

Det finnes mange løsninger, men ikke alle er så effektive og enkle å ta i bruk.

Mover vannvarsler

Mover vannvarsler er et nytt produkt på det norske markedet som hjelper deg å stoppe lekkasjen i tide. Mover sender deg en SMS umiddelbart når den registrerer vann, ved selv de minste drypp.

Vannvarsleren består av en GSM-enhet og en vannsensor, og er svært enkel å bruke. Vannsensoren er på størrelse med en fyrstikkeske og kan plasseres på alle steder der lekkasjer kan oppstå, for eksempel under oppvaskkummen, oppvaskmaskinen, varmtvannsberederen, i bunnen av båten, på gulvet i lagerlokaler.

Så fort den kommer i kontakt med vann, sender Mover en SMS til din mobiltelefon. Dette gjør at du kan stoppe vanntilførselen på et tidlig stadium, og således unngå store og dyre vannskader.

Mover har en unik funksjon for strømsparing, som gjør at du kan bruke enheten i opptil 1,5 år på steder som ikke har 220 volt. Den sender også automatisk en SMS når batteriet må lades.

Eget Telenor- abonnement

Mover kommer med SIM- kort og eget abonnement fra Telenor, som koster fra 59 kroner per måned og inkluderer 30 gratis SMS for bruk i Norge og Sverige.

Løsningen fungerer over hele verden, og kan være praktisk for de som har hytte eller befinner seg utenlands i lengre perioder.

Prisen er 990 kroner.

Les mer om Mover vannvarsler her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus