Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Stig Atle Bakke (Romerikes Blad)

Brudefølge på 12 i kjedekollisjon

Shopping med annonselenker

Kleskuppene du gjør nå, mann

Oddsen med annonselenker

Nå er han lei den «forbanna sammenligningen»

Skapte massive køer på E6.

Politiet på Romerike fikk melding om kjedekollisjonen på E6 mellom Jessheim og Kløfta klokka 15.05 lørdag ettermiddag, skriver Romerikes Blad.

- Det som etter all sannsynlighet var et brudefølge på 12 biler kjørte sørover på E6-en med ballonger hengende ut av vinduene og alt som hører med. Da en av bilene i følget nærmest stanset ble bilen påkjørt av en bil som kom bakfra, forteller operasjonsleder Petter Olausson i Romerike politidistrikt.

82-åring skadet
Han forteller videre at kvinnen i bilen som kjørte på den bakerste bilen i brudefølget var en 82 år gammel kvinne fra Oslo.

- Hun er fraktet til legevakta fra nærmere undersøkelser, men skal ikke være alvorlig skadet, sier Olausson.

Ifølge operasjonslederen er det tatt en vurdering av politiet på stedet om at kvinnen ikke blir fratatt førerkortet.

- Normalt er det bilen som kjører inn i bilen foran som lastes for kjedekollisjonen, men man kan ikke forvente at biler nærmest stanser på E6, sier han.

Store trafikkproblemer
Ved 16-tida ble begge kjørefeltene åpnet på E6, men etter ulykken og fram til klokka 16 var det lange køer på hovedveien.

- Køen sto fra ulykkesstedet og inn til Gardermoen og det ble dirigert omkjøring om Jessheim sør, men er trafikken i ferd med å normalisere seg, forteller operasjonsleder Olausson ved 15.55-tida.

Les flere nyheter fra Romerikes Blad her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus