Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Annonsebilag

Prøv verdens sterkeste fettforbrenner

Promotion med annonselenker

Kjøp den perfekte farsdagsgaven

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Få opp til fire ganger effekten av vekttap.

Apidexin inneholder verdens sterkeste fettforbrenner. I tillegg inneholder Apidexin naturlige ingredienser som bygger muskler og gjør at du spiser 25 prosent mindre enn normalt. Når kroppen har vent seg til daglig inntak av Apidexin vil den tape opp til 400 prosent mer vekt enn det du selv slanker bort. Kort fortalt fungerer den slik at dersom du selv greier å slanke bort 200 gram i uken vil Apidexin sørge for at 800 gram blir borte.

Bestiller du Apidexin nå får du en hel måneds forbruk gratis.

Les om tilbudet her

Slankepillen Apidexin bygger på samme prinsipp som de reseptbelagte pillene, men til tross for at Apidexin kun består av naturlige ingredienser er virkingen mange ganger sterkere. Det første du merker er at appetitten reduseres. Du blir fortere mett, og det tar lengre tid til du blir sulten. Apidexin minsker opptaket av fett i tarmen og sørger samtidig for at det farlige bukfettet først blir slanket bort. Har du en BMI på over 30, blir vi ikke overrasket om minst 12 kilo blir borte på de første 2 månedene.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus