Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Annonsebilag

Få stor jentepakke gratis

Promotion med annonselenker

Virtual reality til under femtilappen

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

Denne klubben kun for jenter av jenter er perfekt for den unge i familien.

Girl:It er en medlemsklubb for jenter som liker å lese og bli underholdt. Tolv pakker i året blir tilsendt til medlemmet og inneholder bøker og mye annet. Det er ingen forpliktelse til å kjøpe noen av pakkene.

Her kan du bli medlem

Ved innmelding får den unge lesehesten i familien en superpakke som man kun betaler 35 kroner i porto for. I pakken er følgende med:

I sommerpakken fra klubben får man bøkene Emmy: Fiaskotur til Sverige og Liz Kessler: Et år uten juni i tillegg til en isform, et strandskjørt og en minilommebok. Hver måned kommer også Girl-itbladet. Det er også en overraskelse med.

Her kan du bli medlem

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus