Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050

Annonsebilag

(Nellly.com)

Sommersalget er i gang

Promotion med annonselenker

Denne dingsen trenger alle kontor

Oddsen med annonselenker

André (18) fikk England-sjokk: - Jeg klarte ikke mer

Her finner du mange godbiter og sparer 50–80 prosent.

Det store sommersalget er endelig i gang. Butikkene bugner av moteriktige sommerplagg til svært rabatterte priser. Hvorfor investere mye i noen få plagg, når du kan fylle opp klesskapet med mange godbiter til en billig penge.

Under har vi laget en oversikt over nettbutikker som har sommersalg. Her kan du finne både eksklusive designerklær og rimelige klesmerker med opptil 80 % avslag på ordinær pris.

Nettbutikker

Boozt.com har opptil 60 % rabatt på klær, sko, vesker og smykker. Nettbutikken spesialiserer seg på de ledende skandinaviske og internasjonale merkene slik som Bruuns Bazaar, InWear, Noa Noa, Vila, Soaked in Luxury, Day Birger et Mikkelsen, Stylesnob og Warehouse.

InWear.com har opptil 50 % avslag på dameklær som er enkelt å style og vil passe i enhver garderobe.

My-wardrobe.com finner du et stort utvalg av designermerker. Akkurat nå er det opptil 70 % rabatt på Acne, Michael Kors, 3.1 Phillip Lim, DKNY og mange flere.

AllSaints.com har også opptil 50 % rabatt på vår- og sommerkolleksjonen. Merket er kjent for sine kjoler og vesker, og er ofte omtalt av de største motebloggerne i Norge.

Sommersalget er også i gang på det kjente nettstedet Asos.com. Her vil du kunne finne mange godbiter til 70% rabatt.

Nelly.com gir opptil 70% rabatt på tusenvis av varer. Her finner du festkjoler, sko, smykker, topper, bukser og mye mer.

LaRedoute.no finner du kjoler, topper, bukser og sko med opptil 70 % avslag på ordinær pris.

Skobutikkene Brandos.no og Heppo.no har også sommersalg. Du kan velge mellom titalls av sko med opptil 50 % rabatt.

60 % rabatt får du også på Yoox.com. Her kan du mikse og matche stiler og trender i det uendelige. Nettbutikken som nylig har blitt valgt som en av de 100 beste motebutikker i verden av engelske Vogue.

Ellos.no kan du finne over 15 000 prisreduserte varer. Nettbutikken har nemlig Sankthanssalg med opptil 70 % rabatt.

Du kan få 2 klokker til prisen av 1 på utvalgte modeller på Klokker.no. Du kan velge modeller fra blant annet Nixon, Pilgrim, Mango Frutti, Adidas og Casio.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus