Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: PHIL HARRIS (DAILY MIRROR/Bulls)

Milliardærarving lot sin døde kone ligge

Promotion med annonselenker

FÅ IGJEN PÅ LAGER! Dingsen for deg som vil sove godt

Oddsen med annonselenker

Kritisk til VIFs talentbehandling: - Urettferdig

Den svenskættede milliardærarvingen Hans Kristian Rausing sier seg skyldig i å ha forhindret at hans døde kone ble gravlagt.

London (NTB-Ritzau): I et rettsmøte i Isleworth Crown Court i London onsdag vedgikk 49-åringen at han hadde forhindret en verdig og anstendig begravelse av sin kone Eva.

- Jeg handlet ikke rasjonelt. Jeg forsøkte å fortsette som om hun ikke var død, sa Hans Kristian Rausing i retten.

Rausing ble pågrepet av politiet den 9. juli mens han kjørte sterkt alkoholpåvirket rundt i London. Da politiet ransaket boligen hans, fant de Eva Rausing død. Dødsårsaken er fortsatt ikke avklart, men Rausing er ikke lenger mistenkt for drap på kona.

Da hun ble funnet, hadde hun ligget død i to måneder. Det ble påvist spor av narkotiske stoffer i blodet.

Hans Kristian Rausing er sønn av Hans Rausing (86), som flyttet til Storbritannia fra Sverige for 30 år siden etter å ha tjent en formue på kartongselskapet Tetra Pak. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus