Nettavisen.no

Tips oss 468 30 050

Annonsebilag

Easybring har flere tusen registrerte brukere, hvor det til og med er Easybringere som har tjent over 7 000 kroner på en dag.
Easybring har flere tusen registrerte brukere, hvor det til og med er Easybringere som har tjent over 7 000 kroner på en dag. (Easybring/Fotomontasje)

Appen du kan tjene penger med

Her er tjenesten der du kan tjene penger på å ta med noe for andre når du allikevel er på veien.

Easybring.com er et nytt, norsk konsept der du kan tjene penger på å ta med deg ting for andre. Foreløpig finnes appen kun for iPhone.

Tjen flere tusen på en dag

Easybring har flere tusen registerte brukere, hvor det til og med er Easybringere som har tjent over 7 000 kroner på en dag.

Last ned Easybring

Sett prisen selv

Siden konseptet er å bruke folk som er på veien likevel, kan oppdragsgiverne selv bestemme hvor mye de mener det er verdt å få tingene sine hentet og levert av en easybringer.

Alt fra fugl i bur til antikviteter

Daglig leder for Easybring, Erland Bakke, forteller at de har fått registrert alt av oppdrag. - Noen er mer krevende enn andre, og alt blir ikke nødvendigvis løst over natten, fortsetter Bakke.

Åpen for oppdrag

Tjenesten er nå i åpen beta, hvilket vil si at det både legges inn og utføres oppdrag via app og nettside.

Last ned Easybring

Sikker tjeneste

En av innvendingene selskapet ofte får er at folk ikke vil sende ting med hvem som helst. - Det har vi forståelse for, men på en annen side er ikke brukerne våre hvem som helst.

All informasjon

En full profil, kredittkort og etter hvert brukerevalueringer blir koblet til alle easybringernes oppdrag.

-Hvor ellers vet du navnet på den som tar med ting for deg, eller motsatt, har både navn og nummer på avsender og mottaker, spør Bakke.

Last ned Easybring

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker fullt navn fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å være anonym, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntakstilfeller vil vi publisere slike anonyme innlegg etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull!
Gunnar Stavrum, sjefredaktør