RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Demokratene i alle fylker

Sist oppdatert:
Partiet Demokratene håper på plass på Stortinget etter valget i høst og stiller nå liste i alle fylker.

Demokratene har klart å stille valglister i alle 19 fylker, opplyser partiets leder Vidar Kleppe. Selv stiller den tidligere stortingsrepresentanten som førstekandidat i Hordaland, ett av fylkene der partiet har størst forhåpninger om å kapre en stortingsplass.

Kleppe sier partiet har lite penger å drive valgkamp for, men at de har et godt mannskap og akter å få budskapet fram, blant annet ved hjelp av kjendiser som Ole Klemmentsen, Gry Jannicke Jarlum og Jan Simomsen.

I Østfold stiller tidligere stortingsrepresentant Jørn L. Stang, I Akershus er Frank Kaleb Jahnsen ført opp på første plass, Sven Otto Nilsen stiller i Sør-Trøndelag , Ingar Malvang topper listen i Oslo, Unni Walaas er Demokratenes førstevalg i Telemark., Odd Viktor Jørgensen topper listen i Aust-Agder, Olaf Messel troner øverst i Vest-Agder mens Amund Garfors er listetopp i Nordland.

På spørsmål om hvor på den politiske aksen partiet befinner seg, svarer Kleppe at Demokratene på mange måter er et sentrumsparti.

- Vi er opptatt av det norske folks ve og vel, sier han.

- Er dere også et innvandringsfiendtlig og et fremmedfiendtlig parti?

- Nei, det er vi ikke. Men vi kan ikke godta at alle lykkejegere og asylshoppere kommer hit og får ta del i det generasjoner av nordmenn har bygget opp, sier Kleppe til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere