Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Demokratene i alle fylker

Promotion med annonselenker

Dette bør alle skaffe seg

Oddsen med annonselenker

Denne Norge-statistikken er ikke til å tro

Partiet Demokratene håper på plass på Stortinget etter valget i høst og stiller nå liste i alle fylker.

Demokratene har klart å stille valglister i alle 19 fylker, opplyser partiets leder Vidar Kleppe. Selv stiller den tidligere stortingsrepresentanten som førstekandidat i Hordaland, ett av fylkene der partiet har størst forhåpninger om å kapre en stortingsplass.

Kleppe sier partiet har lite penger å drive valgkamp for, men at de har et godt mannskap og akter å få budskapet fram, blant annet ved hjelp av kjendiser som Ole Klemmentsen, Gry Jannicke Jarlum og Jan Simomsen.

I Østfold stiller tidligere stortingsrepresentant Jørn L. Stang, I Akershus er Frank Kaleb Jahnsen ført opp på første plass, Sven Otto Nilsen stiller i Sør-Trøndelag , Ingar Malvang topper listen i Oslo, Unni Walaas er Demokratenes førstevalg i Telemark., Odd Viktor Jørgensen topper listen i Aust-Agder, Olaf Messel troner øverst i Vest-Agder mens Amund Garfors er listetopp i Nordland.

På spørsmål om hvor på den politiske aksen partiet befinner seg, svarer Kleppe at Demokratene på mange måter er et sentrumsparti.

- Vi er opptatt av det norske folks ve og vel, sier han.

- Er dere også et innvandringsfiendtlig og et fremmedfiendtlig parti?

- Nei, det er vi ikke. Men vi kan ikke godta at alle lykkejegere og asylshoppere kommer hit og får ta del i det generasjoner av nordmenn har bygget opp, sier Kleppe til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus