Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Heiko Junge (Scanpix)

Krekar – en pest for muslimer

Shopping med annonselenker

Årets høstfavoritter til herre

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

En bildekkmillionær tilbyr mullah Krekar 500.000 kroner for å reise hjem.

Tommy Sharif (30) er provosert over det han mener er unødig bruk av skattebetalernes penger på en rekke Krekar-rettssaker, skriver VG.

- Det er mange kriminelle innvandrere som ødelegger for dem som prøver å gjøre det godt. Tragisk for alle dem som bruker halve livet og utallige kroner på skolegang, men som ikke få rjobb fordi de har et utenlandsk navn, sier Sharif.

Stortingsrepresentant Saera Khan (Ap) mener utspillet er morsomt, men ikke realistisk. Hun påpeker at loven er lik for alle og sier det er norske myndigheter som må avgjøre når Krekar skal ut.

Krekars advokat Brynjar Meling viser til at Krekar risikerer å bli drept hvis han sendes tilbake til Irak.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus