Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Leiemorder truer på e-post

Promotion med annonselenker

Så lett fikser du dette!

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

USA opplever en spam-bølge hvor avsenderen utgir seg for å være en leiemorder.

I e-posten truer avsenderen med å drepe mottageren dersom de ikke betaler et større beløp. Mottageren advares også mot å kontakte politiet.

FBI etterforsker nå saken og fraråder folk fra å svare på disse draps-e-postene. Det antas at avsenderen har base i USA, skriver danske epn.dk.

Draps-e-postene skiller seg ut fra andre former for spam-mail. Det viser seg nemlig at avsenderen har god kunnskap om de personene som får e-posten.

En mann som svarte på e-posten fikk erfare nettopp dette. Da mannen svarte på e-posten, fikk han et svar som avslørte at avsenderen hadde opplysninger om firmaadressen til mannen, samt opplysninger om hans datter.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus