Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
(TV 2 Nettavisen/CS)

Spam-ere i fengsel

Shopping med annonselenker

Mirakeloljen som gjør huden myk, sunn og smidig

Oddsen med annonselenker

Spania kan bli sjokkert på ny

To menn er arrestert mistenkt for å ha sendt ut 1,6 milliarder spam-meldinger.

Spam har utviklet seg til å bli et stort problem, men nå hører vi stadig oftere om bakmenn som blir tatt og straffet.

Reuters melder tirsdag at to programmererere fra Sør-Korea er arrestert, mistenkt for å ha sendt ut 1,6 milliader e-poster mellom september og desember i fjor. Spammingen omtales som en av de største spamutsendingene i landets historie.

De to mennene på 20 og 26 år skal ha samlet inn personlig informasjon om rundt 12.000 koreanere som svarte på meldingene, og skal ha videresolgt denne informasjonen for 100 millioner won – i underkant av 700.000 kroner.

- Denne typen spamming skaper enorme problemer i Sør-Korea, og vi tror disse to er ansvarlige for noe av det største misbruke, forteller en politimann til nyhetsbyrået.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus