Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
(Foto: Ole Berthelsen/Nettavisen)

Bondevik mistet faren

Promotion med annonselenker

Gratis e-bok: Slik får du suksess med tall

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Kjell Magne Bondeviks far, Johannes Bondevik (102), er død.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik har mistet sin far, Johannes Bondevik, skriver Vårt Land på nett. Den tidligere folkehøyskolerektoren og lokalpolitikeren ble 102 år.

- De siste ukene har han vært sengeliggende på et sykehjem i Molde. Vi har skjønt at det har gått mot slutten. Det har gått jevnt tilbake med ham, forteller sønnen Svein Bondevik til Vårt Lands nettutgave, vl.no.

Johannes Bondevik var i mange år rektor ved Rauma folkehøgskole i Molde. Han var også aktiv i lokalpolitikken for KrF og satt blant annet som varaordfører i Bolsøya kommune.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus