RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hent pakkene før det er for sent

Mer enn 6000 pakker ligger fortsatt på landets postkontorer og Post i Butikk etter juletrafikken. Hent pakken før det er for sent, lyder oppfordringen fra Posten.

OSLO: Det er først og fremst i de store byene at mange pakker ikke er hentet. I landet forøvrig har kundene vært flinkere til å hente sendingene. Øverst på listen over postkontorer med mange pakker er Stavanger sentrum og Bogstadveien i Oslo.

Posten har over 5000 Smartpost-pakker og vel 1000 pakker fra utlandet som ikke er hentet. Vanligvis er hentefristen to uker, men i forbindelse med jula er den blitt utvidet til etter nyttår. Nå må imidlertid pakkene hentes raskt dersom de ikke skal bli returnert.

– Det ligger mye omtanke bak pakkene som er sendt. Både avsender og Posen er opptatt av at pakkene kommer helt frem. Vi håper derfor mottakerne er raske med å få hentet de, slik at færrest mulig opplever at de blir returnert, sier konserndirektør Lars Tendal i Posten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere