RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venstre sier også ja til kulturstasjon i regi av OMK - i Nordre Aker - her Kjell Veivåg (V).
Venstre sier også ja til kulturstasjon i regi av OMK - i Nordre Aker - her Kjell Veivåg (V). Foto: ARKIVFOTO

– Ja til kulturskole i Nordre Aker

Venstre støtter byrådets forslag om å vurdere egen kulturstasjon i Nordre Aker – i regi av Oslo Musikk og kulturskole. Det betyr bystyreflertall. Kristin Tufte Haga

NORDRE AKER: Byrådet har utredet Oslo Musikk- og kulturskoles (OMK) videre drift, og har kommet frem til at blant annet Nordre Aker trenger sin egen kulturstasjon. Og når Venstre også sier ja til dette, betyr det flertall i bystyret.

LES OGSÅ: Hva slags kulturskole trenger vi?

– Ja – tiden er inne for en egen kulturstasjon i Nordre Aker. Når det er sagt gjenstår fortsatt en del arbeid med å diskutere seg frem til hvor i Nordre Aker denne avdelingen av OMK bør plasseres. I tillegg blir det nok også en debatt om hvordan dette skal organiseres, i hvor stort omfang og i hvilken form. Eksempelsvis bare musikk? Eller kanskje også med dans? I den anledning så ønsker vi selvsagt innspill fra bydelen selv om hva den mener er beste alternativer, sier nestleder i bystyret kultur- og utdanningskomité, Kjell Veivåg (V), som regner med at saken skal opp i bystyret i oktober/november.

LES OGSÅ: - Dans, pedagogikk og etikk
LES OGSÅ: 1,2 mill. for to etasjer


Hvor mener du skolen eventuelt bør ligge? Både dans og musikk? Kommenter i feltet nedenfor!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere