RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

18-åringer ranet på Røa

Tre 18-åringer ble slått og fraranet penger og mobiltelefon på Røa i Oslo natt til onsdag. To av ranerne skal ha hatt dyre Canada Goose-jakker.

OSLO: Politiet har trappet ned jakten på tre unge mørkhudede menn etter ranet.

Store politistyrker og politihelikopteret ble satt inn i letingen etter de tre gjerningsmennene i området. Ranet skjedde i Røaveien.

Søk med hunder og helikopter

Politiet ble varslet klokka 2.28.

– Vi fikk melding om at tre unge menn i slutten av tenårene var blitt angrepet bakfra, slått og fraranet en iPhone og penger. Vi var raskt på stedet med tilgjengelige mannskaper og har satt i gang søk etter de tre ransmennene med hundepatrulje og politihelikopteret, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

Les også: Ungdomsraner (18): – Det er bare å ta imot straffen og takke gud for at vi bor i Norge.

En av de tre klaget over smerter i hodet og fikk tilsyn av ambulansepersonell på stedet. Gjerningsmennene er beskrevet som mørke i huden og i 18-20-årsalderen. To av dem hadde svarte Canada Goose-jakker, og tredjemann hadde en grønn jakke.

– De tre ble sett løpende i retning gardeleiren på Huseby, sier operasjonslederen.

Mobiltyveri på t-banen

Søket ble trappet ned en drøy time senere. Krokan opplyser at saken skal etterforskes videre av Majorstua politistasjon.

Ranene føyer seg inn i den lange rekken av ranssaker i hovedstaden den siste tiden. I oktober ble det i gjennomsnitt begått fire ran hver dag.

Så sent som tirsdag kveld ble en ung kvinne frastjålet mobiltelefonen sin på t-banen på Oppsal. De to gjerningsmennene, som ble beskrevet som 15-20 år og fra Midtøsten, er fortsatt på frifot natt til onsdag. 
 

Andre saker fra dittOslo.no: 

Christian blir munk og gruer seg aller mest til å leve i sølibat

Slik svindlet postbudet kundene for 550.000 kroner

Har brukt tre dager på å registrere gigantbeslag
 

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere