RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blitz demonstrerte mot tatoveringsstudio

Lørdag demonstrerte nærmere hundre blitzere mot det de mener er et samlingsted for nynazister i Oslo. Det endte med at politiet måtte bruke tåregass.

OSLO: Et tatoveringstudio skal i følge Blitz være samlingsted for personer tilknyttet en gruppe med nynazistiske sympatier. Demonstrasjonen lørdag var i utgangspunktet lovlig, men utviklet seg altså til et gateslag da politiet ville forhindre demonstrantene i å ta seg over gjerder foran det aktuelle stedet.  .

– De gikk rett mot politiets sperringer og startet å kaste istapper, steiner, snøballer og røykbokser mot politiet, uttalte operasjonsleder Tore Solberg til NRK i etterkant av demonstrasjonen, der to personer ble pågrepet.

- Blitz vil aldri godta at høyreekstremister tar seg til rette i Oslo, og vi veit hvilken trussel slike miljøer utgjør om de tillates å vokse. Lørdag drar vi samla for å kreve at tattoveringsstudioet stenger umiddelbart og at alle nazister kommer seg til helvete ut av byen vår, skrev Blitz på sine hjemmesider tidligere i dag.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere