RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manglende drenering gjør det speilglatt utenfor dohuset i Hvervenbukta.
Manglende drenering gjør det speilglatt utenfor dohuset i Hvervenbukta. Foto: Foto: Nina Schyberg olsen

Dohus med dreneringsproblem

Issvullen utenfor dohuset i Hvervenbukta gjør gangveien ufremkommelig, men skyldes ikke lekkasje.

HVERVENBUKTA: Store ismengder utenfor dohuset ved stranden i Hvervenbukta har til tider gjort gangveien på dette lille strekket ubrukelig.

LES OGSÅ: Vannlekkasje i Hvervenbukta

Det kan se ut som om det har vært lekkasje fra bygningen, men etter å ha undersøkt nærmere kan Friluftsetaten opplyse at dette ikke er grunnen.

Vannsig og dårlig drenering

– Issvullen skyldes ikke en lekkasje fra toalettet, men naturlig vannsig fra terrenget rundt toalettet kombinert med manglende drenering, sier kommunikasjonssjef Erik Bull-Valen i Friluftsetaten.

– Når det blir frost i bakken kommer ikke vannet videre og blir liggende på bakken og fryser til is. Friluftsetaten vil ikke gjøre spesielle tiltak her nå, men anmoder alle om å vise varsomhet. I framtiden ønsker vi å bygge om toalettet slik at det skal være tilrettelagt for handikapede. Da vil vi også prøve å løse dreneringsproblemet. Men foreløpig har vi ikke midler til et slikt byggeprosjekt, opplyser Bull-Valen.

 

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere