RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekstra penger - mindre kutt

Selv om Søndre Nordstrand fikk vesentlig mer penger til bruk i 2006 enn tidligere år, måtte likevel bydelsdirektøren sette generelle kutt på flere poster. Da så siste ekstrapott kom på bordet, var det rom for å lette på trykket.

SØNDRE NORDSTRAND: Bydeldirektøren hadde foreslått at man skulle redusere kuttet på sykehjemmet med 750.000 og det generelle kuttet på alle tjenestestedene med 1 million. Men i fellesforslaget fra de rød/grønne kom det frem at de ville bruke ytterligere 3,4 millioner på å reduserefire av kuttene.
Det ble enstemmig vedtak på å la hjemmetjenesten få redusert kuttet med 700.000,-. Til sykehjemmet hadde administrasjonen i utgangspunktet redusert kuttet med 750.000,-, men her plusset BU ytterligere på 500.000,-.
Videre ble det flertall for (mot H og Frp) å la barnehagene få 1,6 millioner mer å rutte med, og samme avstemmingsresultat ble det for å redusere et generlt kutt.
Her hadde administrasjonen allerede strøket 1 million, og så ble det ytterligere 600.000,-.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere