RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få med deg tyrkisk kultur og mat

Det er bare få timer igjen av den tyrkiske kultur- og håndverksmessen på Slurpen ved Lakkegata skole. Østkantavisa anbefaler et besøk på det sterkeste!

LAKKEGATA: Nordmenn er ikke bortskjemt med gode tyrkiske matopplevelser, men i dag har du muligheten til å spise ekte tyrkisk mat. På Slurpen har Islamsk Kultursentrum denne helga arrangert messe hvor både tyrkisk håndarbeid og mat har stått i sentrum.
Til i kveld klokka 20 holder messen åpent, og hvis du er lysten på å smake dorma (fylt paprika eller hodekål), nohut (kikerter med kjøtt) eller sarma (vinblader med ris og krydder) er det bare å ta turen til Slurpen.
Østkantavisa var på besøk fredag, og fikk en fantastisk opplevelse. Selv om det bor rundt 5000 tyrkere i Oslo er det sjelden man får mulighet til å oppleve verdens nest største kjøkken på sitt beste. Derfor er det god grunn til å skyndte seg til Lakkegata 79 i dag!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere