RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fakta

Ástarpungar:

5 dl hvete
1 dl sukker
4 ts gjær
2 egg
ca. 4 dl kefir/kultura, eventuelt blandet med litt melk
1 dl rosiner
Smult

Alle ingrediensene blandes sammen til en deig. Friteres i smulten vied lav
temperatur, rundt 180 grader. Enklest å bruke to skjeer når du skal lage
bollene. Ha deig i den ene skjeen mens du bruker den andre til få deigen
løs opp i frityrgryta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere