RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Flere meldinger om steinleggere og luskende personer

Ingen spesielt alvorlige påskehendinger i Manglerud politikrets, men en del meldinger om steinleggere og folk som har lusket rundt i hager.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Det har kommet mange meldinger, men heldigvis ingen av det alvorligste slaget, oppsummerer overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.
Følgende er å finne i Manglerud-politiets logg, og begynner for en uke siden:

Stjal fra postkasse

LAMBERTSETER: Onsdag morgen ble det meldt om at en mann stjal post fra en postkasse i Nylænde på Lambertseter. Han skal ha forsvunnet i en mørk Mercedes. Politiet håper å kunne finne spor via videokamera i område.

Spiste for 413 kroner

BRYN: Onsdag ble det meldt om at to personer hadde spist på et serveringssted på Bryn senter uten å gjøre opp for seg. Kr. 413,- sto det på regningen. To menn på h.h.v. 21 og 28 år ble etter hvert pågrepet og kjørt sentralarresten.

Hadde tre kniver

MANGLERUD: Onsdag ved 16-tiden kom det melding om ordensforstyrrelser i Plogveien på Manglerud. En beruset mann var truende, og det ble sagt at han hadde kniver på seg. Mannen forsvnat i en oppgang, og her fant politiet frem til en leilighet hvor de pågrep en 48 år gammel kjenning . Han hadde tre kniver å seg.

Tatt med narkotika

BØLER: Onsdag kveld ble en bil med fire personer stoppet på Haraløkka på Bøler. En mann på 19 år ble anmeldt etter at det ble funnet narkotika på han.

Knuste inngang

RYEN: Like før midnatt onsdag ble det meldt om innbrudd i Bil-Xtra på Ryen. Inngangsdøren var knust. Da politiet kom til stedet, var det uklart om noe var stjålet. Saken blir fulgt opp nå etter påske.

Hadde «lånt» fars bil

LOFSRUD: Natt til Skjærtorsdag ble en bil stoppet i Blakkens vei på Lofsrud. Føreren forsøkte seg med å oppgi falsk personalia, men etter hvert kom det frem at han bare var 17 år og var ute på tur med fars bil. Han var alene i bilen, og har nå en anmeldelse å stå til rette for.

Usikret barn i bil

HAUKETO: Vegtrafikkloven sier helt klart at barn i bil skal være godt sikret. I en bil som ble stoppet ved Hauketo stasjon Skjærtorsdag kveld, hadde ikke fører gjort det han skulle med tanke på et barn i baksetet. Han slapp med et forenklet forelegg.

Fem tatt for dieseltyveri

MANGLERUD: Natt til Langfredag kunne politiet nok en gang gå til pågripelse i forbindelse med dieseltyveri.

Denne gangen skjedde det i Plogveien på Manglerud like ved politistasjonen. Fem rumenere ble tatt og kjørt sentralarresten. I en bil de hadde ble det funnet både slanger og kanner som var klare bevis på hva de holdt på med.

Brukte hele veien

E6: Natt til Langfredag ble det ringt til politiet og fortalt at en bil brukte hele veibanen innover E6. Ved Ryenkrysset ble bilen stoppet. Der ble det rakst klart at den 56 år gamle føreren på langt nær var edru.

Satte fyr på gress

HAUKETO: Langfredag ettermiddag måtte politi og brannvesenet rykke ut til Hauketo stasjon hvor det brant i gress. Varmen ble slukket , men innen det hadde det brent et ca. 50 x 50 meter stort område. En person ble observert løpe fra stedet, men politiet har bare et dårlig signalement.

Knust rute

BJØRNDAL: Påskelørdag morgen ble det meldt om innbrudd på Bjørndal skole. En rute skulle være knust inn til et datarom.

Da politiet kom til stedet, ble det som man først trodde var innbrudd, nedgradert til skadeverk. Det var bare et lite hull i vinduet - så lite at ingen hadde kunnet komme inn.

Stjal for 5000,-

MANGLERUD: Lørdag formiddag ble en 32 år gammel dame tatt for butikktyveri i en forretning i Manglerud senter. Hun hadde forsynt seg med varer for 5000 kroner. Hun ble dimitert etter at det var skrevet anmeldelse. Begrunnelsen for at hun ikke ble tatt med inn, var at hun hadde tre små barn hjemme.

Kom seg ut av brennende bil

MOSSEVEIEN: To voksne og tre barn kom seg ut av en brennende bil på Mosseveien ved Sjursøya lørdag ettermiddag. Ingen ble skadet, men de ble sjekket av ambulansepersonell i og med de hadde fått noe røyk i seg. Hvorfor det begynte å brenne i bilen, er uklart. Den ble totalskadet.

Mosseveien ble delvis stengt mens slukking og opprydding pågikk.

Kjørte i pappas bil

HOLMLIA: Natt til søndag ble en bil stoppet i Nordåsveien på Holmlia. Den 19 år gamle sjåføren hadde ikke gyldig førerkort og ble anmeldt for det. Han hadde «lånt» pappas bil.

Tatt under innbrudd

NORDSTRAND: Tidlig søndag morgen ble det meldt om at innbrudd var på gang i et hus på Mosseveien. Tyven skulle være i huset.

Da politiet ankom stedet, kom han frivillig ut. Den 27 år gamle mannen med hjemstedsadresse Ørstad, hadde kommet seg inn ved å bryte opp en kjellerdør.

Brann var svidd mat

MORTENSRUD: Like før midnatt søndag ble det meldt om at det luktet brent fra et hus i Olasrudveien på Mortensrud. Politi og brannvesen tok seg inn i det tomme huset. Røyklukten stammet fra brent mat.

Samlet flasker

NORDSTRAND: Mandag etter-middag ble det meldt at to personer var i haver i Oberst Rodes vei på Nordstrand. Da politiet kom til stedet, fant de to menn på 29 og 31 år. De sa at de så etter flasker.

Kjørte av veien

HOLMLIA: Mandag kveld kjørte en bil av veien ved Holmlia senter. En 47 år gammel dame , som var alene i bilen, ble sjekket av ambulansepersonell. Hun slapp fra uhellet med et kutt i pannen. Hvorfor bilen havnet utenfor kjørebanen er uklart.

16-åringer ville kjøpe øl

SÆTER: To ganske unge gutter forsøkte mandag å få kjøpt øl på Egon på Sæter. De viste falsk legitimasjon. Det viste seg at de bare var 16 år. Foreldrene ble kontaktet.

Bilbrann

MORTENSRUD: Natt til tirsdag brant det i en bil på Mortensrud. Bilen var stjålet på Stovner.

To innbrudd

SIMENSBRÅTEN: Med en snau halvtimes mellomrom ble det tirsdag morgen meldt om to innbrudd på Simensbråten. Dette skjedde i Brannfjellveien og Ballplassveien. I og med innbruddene var i samme område, ser politiet dem i sammenheng.

Første stedet ble det stjålet smykker.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere