RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Fløy over panseret

Trafikkulykker, innbrudd og ran. Da blir det travelt for Manglerud-politiet.

BRYN: To personer ble kjørt til Ullevål sykehus torsdag kveld etter en trafikkulykke i rundkjøringen ved Bryn senter.

Fotgjengeren – en 20 år gammel mann – som ble truffet av bilen, fløy over panseret og ble påført bruddskader. Føreren – en 65 år gammel mann – måtte til behandling for sjokk.

Ulykken skjedde torsdag kl. 18.15 og førte til trafikk-problemer i området
 

Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Tatt for innbrudd

BEKKELAGET: Mandag kveld ble det meldt om at det pågikk innbrudd i et hus i Ringshusveien på Bekkelaget. Politiet kom raskt til og pågrep tyven på stedet.

Tok inngangsdøren

KANTARELLEN: Natt til tirsdag var det innbrudd i en leilighet i Kantarellen terrasse på Mortensrud. Tyven hadde ødelagt inngangsdøren. Det var rotet mye i huset, men det er ikke klart hvor mye som er stjålet.

Tok fyr i matolje

BØLER: Tirsdag kveld ble matolje for varm i forbindelse med matlaging, tok fyr og flammene gikk i taket. Dette skjedde i en leilighet i 5. etasje i Bølerbakken. Brannvesenet fikk slukket. Fire personer ble kjørt til legevakten.

Glatt i morgentimene

EKEBERG/HOLMLIA/LAMBERTSETER: Onsdag morgen var det meget glatt, og dette fikk konsekvenser på veiene.

Litt før klokken 8 var tre biler involvert i et trafikkuhell i Valhallveien nedenfor campingplassen. Ingen personskader, men Viking måtte ta seg av to av bilene.

En snau time senere endte en bil på taket i Rosenholmveien. Ambulansepersonell måtte ta seg av en person. Fører mistet sertifikatet på grunn av at bilen var utstyrt med sommerdekk – det ene svært dårlig.

Og litt før klokken 09 ble det meldt om at en kvinnelig syklist hadde gått i bakken i krysset Lambertseterveien/Feltspatveien. 32-åringen ble undersøkt av ambulansefolkene som kunne konstatere skader i ansiktet. Men hjelmen hadde nok tatt av for det verste.

Rask og med marihuana

STENSRUD: Onsdag stoppet politiet en bil i Enebakkveien på Stensrud. Bakgrunnen var rask og aggressiv kjøring. Det ble funnet marihuana i bilen. En 20 år gammel mann ble anmeldt.

Tatt i 106 km/t

RYEN: Onsdag kveld ble en rask bil stoppet på Ryen. Farten var målt til 106 km/t. Den 22 år gamle mannlige føreren hadde prikker på førerkortet, og dermed mistet han det.

Pågrepet etter ran

SKULLERUD: Torsdag ved 13-tiden kom en politipatrulje over en mann i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud som var på ettersøktlisten. 35-åringen ble pågrepet. Han hadde et tidligere grovt ran hengende på seg og skulle pågripes.

To innbrudd på to timer

MORTENSRUD: Torsdag ettermiddag – kl. 14.31 og 16.41 – ble det meldt om innbrudd på Mortensrud. Det første var i Mortensrudveien – det andre i Lofsrudhøgda. Sist sted hadde tyven fått med seg smykker og klokker.

Politiet ser ikke bort fra at det kan være en sammenheng ved disse innbruddene og er interessert i eventuelle vitneobservasjoner.
 

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere