RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SKIFTER BEITE: Per Johannessen slutter som bydelsdirektør i slutten av måneden og går over til sykehjemsetaten.
SKIFTER BEITE: Per Johannessen slutter som bydelsdirektør i slutten av måneden og går over til sykehjemsetaten. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Fra Nordstrand til Sykehjemsetaten

Bydelsdirektør Per Johannessen konstitueres i stillingen som direktør i sykehjemsetaten.

NORDSTRAND: Bydelsdirektør Per Johannessen går inn i stillingen som direktør for sykehjemsetaten, og slutter som bydelsdirektør i Bydel Nordstrand 1. mai.Stillingen i sykehjemsetaten er ledig fra 2. mai 2012, og konstitueringen skjer for ett år fra denne dato. Byrådet har foretatt den formelle konstituering i møte 12.4.2012.

Johannessen har vært bydelsdirektør i Bydel Nordstrand siden 2006. Åremålsperioden for bydelsdirektørstillingen går ut i løpet av den perioden Johannessen er i sykehjemsetaten.

Assisterende bydelsdirektør Tove Heggen Larsen vil bli beordret som bydelsdirektør i Bydel Nordstrand for samme periode som Johannessen er konstituert direktør i sykehjemsetaten.

– Dette er trist for Nordstrand, men bra for Oslo. Han har vært en fantastisk bydelsdirektør og gjort en kjempejobb for å bringe økonomien på fote. Dette er trist for oss, men en tillitserklæring fra byrådet, han går til en utfordrende stilling hvor han får nok å bryne seg på, sier Arve Edvardsen (H) som leder bydelsutvalget i Bydel Nordstrand.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere