RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FrP mot gratis barnehage

Frp vil ikke ha gratis barnehager i Oslo-bydelene hvor det bor flest barn med minoritetsbakgrunn, melder Dagsavisen

OSLO: Jeg er imot at befolkningsgrupper skal særbehandles, og kan ikke begripe at regjeringen går inn for dette, sier Frp-formann Siv Jensen.
Torsdag lanserte Arbeids- og integreringsminister Bjarne Håkon Hanssen (Ap) gratis kjernetid i barnehagen for alle fire- og femåringer i Groruddalen og Søndre Nordstrand i Oslo. Frp-formannen mener Hanssen på denne måten setter et stempel på utvalgte bydeler i hovedstaden.
Det han og regjeringen sier, er at det er så problematisk å bo i enkelte deler av byen at det er sterke behov for sosiale tiltak der. Jeg er heller ikke så sikker på at barnehagene er stedet å begynne for å bedre integreringen, sier Jensen. Staten og Oslo kommune skal dele på regningen for gratistilbudet, som skal sørge for at flere barn med minoritetsbakgrunn får gå i barnehage.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere