RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første seier i 2.divisjon

I første serierunde tapte Groruddalen Ballklubb. Men da laget dro til Nordstrand i andre serierunde, var det virkelig sus over gutta.

Nordstrand: De revansjesugne groruddølene viste ingen respekt for hjemmelaget. Allerede etter ti minutter satte Dag Bjørgum ballen bak Mercantine-keeperen. Fra den scoringen dreide det seg bare om hvor stor seieren kom til å bli.
Lang tå
Christian Gauseth satte den andre scoringen etter å ha fintet seg fri innenfor 16-meteren. Så var det Jamal El Mazari sin tur. Jamal dro seg fri fra et par motstandere før han la ballen inn foran mål. Inne foran kassa var det en lang Mercantile-tå som sørget for 0-3 til gjestene.
Dag Bjørgum scoret sitt andre mål for dagen rett før pause.
I andre omgang scoret Jørand Skogseide. Før Anders Hatlén headet ballen i mål og sørget for at det stod 0-6 til GBK-gutta da dommeren blåste av kampen.
Neste kamp venter Kvik/Halden på den andre banehalvdelen, og om GBK-gutta spiller slik de gjorde lørdag, har Østfold-laget all grunn til å skjelve i buksene...

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere