RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Frustrerte fruer ankommer Oslo

Silvia Papas fra Italia er dronningen av pop-art. Lørdag 26.april stiller hun ut sine bilder på Galleri Pingvin.

Silvia Papas (f.1968) kjører motorsykkel og spiller volleyball. Hun er født og oppvokst i Padova i Italia. Tross ung alder har hun suksessfull karriere som scene-, mote- og billboard designer i Italia og Hellas bak seg. Nå er hun kunstmaler på heltid.

Utstillingen på Galleri Pingvin er en visuell beskrivelse og fortolkning av kvinner i forbrukersamfunnet, og deres streben etter perfeksjon.

Med andre ord blir det mange frustrerte fruer å se på Rapport fra i dag

Silvia er en ung og moderne kvinne - og hun er dønn tilstede. Hun observerer og analyserer dagens vestlige samfunn. Bildene er en rapport fra i dag. Oftest retter hun søkelyset på sine medsøstere. Uttrykksformen er pop-art.

Hun er en fantastisk tegner og har en rå, men allikevel elegant stil. Grunnfargene går i sølv, grått, svart og hvitt. Enkelte elementer i bildene aksentueres med kraftige farger - f.eks. rødt. Hun har stillet ut 9 ganger i New York. Er dessuten medlem av den kjente 4 Women Groupe.

Galleri Pingvin ligger i Møllergata 13.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere