RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra lanseringen av Age of Conan i Holmenkollen. Foto: Alexander Synstad
Fra lanseringen av Age of Conan i Holmenkollen. Foto: Alexander Synstad

Funcom satser videre på Conan

Resultatene har begynt å bedre seg for Skøyen-baserte Funcom.

SKØYEN: Det kommer frem i en kvartalsrapport presentert av selskapet i dag tidlig.

- Selskapet har, basert på resultatene for sommerkampanjen, besluttet å fortsette spillutviklingen og salg og markedsføring av Age of Conan, med det mål å øke antall kunder, skriver selskapet i kvartalsrapporten ifølge næringslivsnettstedet E24.

Halverte inntekter

Selskapet for seg at inntektene vil ligge på mellom fem og seks millioner dollar de nærmeste månedene - hovedsakelig fra abonnenter på Conan.

Selskapet halverte inntektene i andre kvartal sammenlignet med det samme kvartalet i 2008, noe som skyldes at selskapet slapp Age of Conan i andre kvartal i fjor, og dermed fikk salgsinntekter fra spillet.

Bedre resultat

Men resultatet er betydelig bedre, selv om det fortsatt er i minus. Driftunderskuddet er redusert fra 5,6 millioner dollar til 728.000 dollar.

I tillegg til å videreutvikle Age of Conan, utvikler Funcom nå et nytt onlinespill kalt The Secret World., som også fårstøtte av Norsk Filmfond.

- The Secret World utviklet seg svært godt i andre kvartal, og flere av nøkkelfunksjonene i spillet er nå ferdigutviklet, skriver selskapet i en en pressemelding.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere