RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reinhardt Søbye
Reinhardt Søbye

Galleri Ramfjord med auksjonsutstilling

Da er det igjen duket for "rett på veggen auksjon" i Galleri Ramfjord -en annerledes auksjonsutstilling.

- Det er like spennende hvert år og følge med på hva som går høyt og hva som går lavt, spådommene stemmer nesten aldri" sier innhaver Elisabeth Ramfjord.

- Alt avhenger av smak og interesse hos de som kommer og tilfeldighetene råder når auksjonen varer i en hel uke, oppleser hun.

Det er nå 11. året galleriet arrangerer en slik auksjon og det med stor suksess.

- I år er alle kunstnerne våre med og i tillegg har vi blant annet sju grafiske arbeider av Bjarne Melgaard som skal auksjoneres bort, sier Elisabeth.

I åtte dager kan man legge inn bud rett på veggen i galleriets tre avdelinger. Over 200 kunstverk av 45 kunstnere skal auksjoneres bort i løpet av uken.

Prisene er også satt ned til en tredjedel av galleriprisen. Auksjonen starter klokken 12.00 mandag 12.januar i alle tre avdelinger og avsluttes mandag 19.januar.

Den som har det høyeste budet når auksjonen avsluttes får verket til den prisen man har budt.

Åpent hver dag hele uken 12.00-18.00

Alle bildene blir lagt ut på www.galleriramfjord.no på åpningsdagen og du kan også legge inn bud på e-post og telefon i hele auksjonsperioden.
Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere