RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir bort gratis Bieber-tatoveringer

… men pågangen har latt vente på seg.

– Vi har ikke akkurat blitt rent ned av Bieber-fans, for å si det sånn, sier Dinson Purcell, daglig leder ved You Gotta Love it Tattoo Parlor.

Området utenfor Østbanehallen og Plata i retning Operaen er fylt av horder med Justin Bieber-fans - de aller fleste tenåringsjenter som følger superstjernens minste bevegelser.

LES OGSÅ: Fikk deng av Biebers livvakter

Tenåringshysteri

Også tatovør Dinsell har fått med seg hysteriet som preger sentrumsbildet. Derfor bestemte han seg for å gi eldre fans muligheten til å forevige popstjernen på kroppen, uten å måtte betale for det.

– Det er mange som liker å tatovere seg for gøy, og som regel er dette noe vi pleier å gjøre kun for nære venner. Det hender seg nemlig at de finner på å gjøre dumme ting, så i utgangspunktet tar vi ikke sjansen på å ”ødelegge” sivile, sier Purcell.

Idet dittOslo.no ringer daglig leder, er han i gang med å tatovere en halv unicorn- og Bieber –tattoo på en god venn.

Kun onsdag

Dette er imidlertid første gang at You Gotta Love it Tattoo Parlor tilbyr den vanlige Oslo-borger gratis tatovering, og tilbudet gjelder i utgangspunktet kun onsdag.

– Med mindre det plutselig skulle dukke opp mange som ønsker Bieber-tatovering, sier Purcell.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere