RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grindheim solgt

Vålerenga har akseptert et bud på Christian Grindheim fra Heerenveen. Det spekuleres at overgangen er på hele 20 millioner kroner.

Grindheim ble i dag enig med den nederlandske klubben om sin personlige kontrakt og er dermed Heerenveen-spiller fra dags dato, melder Vif.no.

- Christian var et stort talent da han kom til klubben, og har hatt voldsom fremgang i Vålerenga, sier Jan-Erik Aalbu til Vålerengas hjemmeside.

Christian Grindheim har etablert seg på det norske landslaget og har vært en av de store profilene i Eliteserien.

- Han var en viktig bidragsyter da vi tok gull og bronse i serien. Alle i og rundt Vålerenga vil savne Christian og vi takker han for gode år i klubben og håper han utvikler seg videre i Nederland, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

Christian Grindheim har spilt 97 obligatoriske kamper for Vålerenga etter at han kom til klubben fra Haugesund før 2005-sesongen og har fått med seg gull og bronse i Tippeligaen som VIF-spiller.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere