RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Horekunde nummer to på Bygdøy

Oslo-politiet har tatt sexkunde nummer to, ved å følge etter ham til parkeringsplassen på Bygdøy.

Politiets spanere stoppet der den 36-årige mannen med en prostituert fra Romania. Dermed hadde han et stort forklaringsproblem.

- Han valgte å innrømme forholdet, og får en bot på 8000 kroner, forteller leder for politiets STOP-gruppe, Harald Bøhler til Vg.no

Avisen melder at kvinnen er registrert som prostituert av politiet, etter flere tidligere Norges-besøk. Hun hadde gyldig oppholdstillatelse, og ville ikke melde seg som offer for menneskehandel.

I helgen ble første personen tatt for brudd på den nye loven som forbyr kjøp av sex. Dermed er mannen den andre som blir tatt etter at loven trådte i kraft 1.januar.

Politiet merker at antallet prostituerte har også godt kraftig ned, de nigerianske kvinnene har så godt som forsvunnet fra gatebildet, mens en del kvinner fra Øst-Europa nå er på vei tilbake etter ortodoks julefeiring.

- Vi vil fortsette med patruljering, og med sivile spanere. Vi øker også innsatsen for å ta kunder som kjøper sex fra private leiligheter, sier Bøhler til VG.

Les også: Sexpatruljerer hovedstaden

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere